Heeft uw bedrijf behoefte aan IT-specialisten?

  • Bent u op zoek naar een ICT-profiel, wenst u inzicht te krijgen in competenties van kandidaten of u wilt uw managementteam versterken? Dan bent u bij AS&S aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde kennis. Wij begeleiden u als organisatie bij het aantrekken van de juiste kandidaten.
  • Op zoek naar een Projectmanager, CIO, System Engineer, enz.? Het vinden van gespecialiseerd en gemotiveerd personeel is een complex proces. Welke expertise is er nodig? Hoe vind ik de juiste persoon? Voor ons is dat geen probleem: wij nemen de zoektocht naar geschikt talent op onze schouders.

Wenst u een nieuwe IT-uitdaging?

  • AS&S is gespecialiseerd in het aanwerven van professionals uit de ICT-sector. Een zoektocht naar een nieuwe job kan is doorgaans een heus karwei. AS&S wil u daarin bijstaan en samen zoeken we voor u de geschikte job.
  • Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij een goed zicht op de markt en houden wij rekening met uw wensen.
  • AS&S is een gedreven en flexibel kantoor met ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in hun domein. We staan u bij gedurende de gehele sollicitatieprocedure. U kunt daarbij rekenen op sollicitatieadvies en wij zorgen voor de communicatie met de werkgever.

Ik ben werkgever

U kunt hier met ons het gewenste profiel bespreken:

Maak een afspraak

Ik ben kandidaat

U kunt zich hier kandidaat stellen voor een gepaste IT-functie:

Solliciteer