Uw infrastructuur, onze zorg

AS&S gaat samen met u op zoek naar de juiste oplossing om uw infrastructuur te optimaliseren. Wij maken een grondige analyse van de huidige infrastructuur zowel van de hardware, software als voor de connectiviteit en brengen alles in kaart in een assessment.

Na het assessment begeleiden wij u door het volledig proces, van advies tot oplossing. Tijdens de implementatie zorgen wij dat de nodige maatregelen genomen worden zodat de bedrijfscontinuïteit verzekerd blijft. Na de oplevering kunt u al dan niet ervoor kiezen dat het onderhoud door AS&S gedaan kan worden. Wij zorgen ook voor de nodige documentatie zodat u een service cataloog bij de hand heeft die voldoet aan de ISO-normen.

Wij streven naar een samenwerking op lange termijn met onze klanten en zorgen voor een hoge flexibiliteit en een hoge beschikbaarheid van de infrastructuur.

Advice Solutions & Services wil u helpen om dat doel te bereiken. Als IT-partner geven we deskundig advies, waarbij uw belang voorop staat en streven we naar een lange termijn relatie. Dat doen we al twintig jaar en honderden tevreden klanten bewijzen dat die aanpak werkt.
Advice Solutions & Services kan ook instaan voor het beheer van specifieke servers in uw omgeving waarvan u zelf geen of te weinig kennis bezit. We maken een voorstel op maat en beheren deze servers ter plaatse of vanop afstand.
AS&S is uw partner voor uw complete IT-infrastructuur, van netwerk toegangsbeheer over firewall toepassingen naar het installeren van anti-virus en anti-trojan software. We combineren dit met geavanceerde network monitoring technieken om de uitbouw van veilige netwerken mogelijk te maken.
Gebruiksgemak, performantie, beschikbaarheid, schaalbaarheid: dat zijn kernwoorden bij de aanleg en onderhoud van een netwerk van uw bedrijf. Het goed functioneren van een IT infrastructuur valt of staat bij een goed netwerk. Hier denken we aan minimale beheerskosten en een maximaal resultaat.

Gebruiksgemak

  • Wij helpen u om het beste uit uw IT-infrastructuur te halen en de risico’s te beperken zodat uw medewerkers snel en efficiënt kunnen werken zonder frustraties over de IT tools.

Performantie

  • Wij bieden verschillende oplossingen om de performantie te verhogen door het wegnemen van de bottlenecks.

Beschikbaarheid

  • Een goede infrastructuur moet voorzien zijn van de nodige componenten die mogelijke uitval opvangen. AS&S kan de nodige monitoring tools ter beschikking stellen.

Schaalbaarheid

Moeiteloos meegroeien en garanderen dat groei en succes geen technische bottlenecks opleveren, is van groot belang. Ook uw applicaties kunnen meegroeien met de dienstverlening. We spreken hier van Loadbalancers, WAN-optimalisatie, enz.