Professionele back-up

Advice Solutions & Services is ook uw partner voor professionele back-up . We leveren eenvoudige online back-up, maar ook geavanceerde back-up software voor complete bedrijfsnetwerken, hosting servers en andere back-up oplossingen op maat. AS&S zorgt niet alleen voor de opslag van uw data (storage), maar kiest haar back-up oplossingen ook in functie van snelle recovery van uw back-up data, zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt werken.

Uw back-up is bij ons in veilige handen

Uw gegevens zijn steeds beschikbaar. Geen gegevensverlies bij diskproblemen, enz. U kunt uw gegevens opvragen op een bijzonder effici├źnte manier. Alles wordt veilig opgeborgen en gedupliceerd op een beveiligde locatie.

Dataverlies & -recovery

De kans op dataverlies is tamelijk groot door menselijke fouten. Een crash van een harde schijf, diefstal, enz. kunnen veel gevolgen hebben voor uw bedrijf. Verlies van gegevens heeft voor heel veel bedrijven enorme gevolgen. Data verlies is ook imago verlies. Gegevens die verloren zijn kunnen op een snelle manier opgevraagd worden. Dit is uiteraard gratis. Desgewenst kunnen de gegevens ter plaatste gebracht worden om tot een snelle oplossing te komen.

Werking

De applicatie bestaat uit een client- en een server applicatie. De client wordt geïnstalleerd waarna u direct kunt beginnen met het aanmaken van een back-up. Ook het opvragen of de restore gebeurt via deze client. Overigens wordt er niet elke keer een volledige back-up gemaakt, maar worden enkel de gewijzigde bestanden overgebracht.

Meer informatie over online back-up?

Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat van uw bedrijf.

Contacteer ons